Veckans pizza 31 okt–6 nov

Scamorza 2, 142 kr

Comeback för den rökta scamorzan denna vecka. Därav namnet Scamorza 2. Scamorza är en italiensk ost gjord på komjölk. Påminner om mozzarella, men vi har en rökt variant (scamorza affumicata) som ger extra karaktär.

Ingredienser: Rökt scamorza, fior di latte buffelmozzarella, körsbärstomater marinerade med vitlök och oregano, citron, parmesan och grönkål.

BeställÄt här

Sugen på nåt annat? Kolla vår meny.

Veckans pizzor 17–23 okt

Funghi, 168 kr

Ingredienser: Färska kantareller + trattkantareller, fior di latte buffelmozzarella, rödlök, vitlök, grönkål, hasselnötter, timjan, olja, pecorino.

BeställÄt här

Amatriciana, 152 kr

Ingredienser: Guanciale (griskind), tomater, rödlök, pecorino.

BeställÄt här


Sugen på nåt annat? Kolla våra andra pizzor.

Veckans pizzor 4–16 okt

Funghi, 168 kr

Ingredienser: Färska kantareller + trattkantareller, fior di latte buffelmozzarella, rödlök, vitlök, grönkål, hasselnötter, timjan, olja, pecorino.

BeställÄt här

Boquerón, 158 kr

Ingredienser: Boquerones, fior di latte buffelmozzarella, körbärstomater, persilja.

BeställÄt här

Amatriciana, 152 kr

Ingredienser: Guanciale (griskind), tomater, rödlök, pecorino.

BeställÄt här

Veckans pizza påsken 2016

Karl-Alfred, 150 kr

BeställÄt här

Påsken firas in med en riktig hjälte och massor av extra energi. Pizzan Karl-Alfred. På långfredagen har vi öppet en timme extra såklart. När vi samlat kraft i kroppens depåer tar vi en liten påskpaus och ses på tisdag nästa vecka igen.

Ingredienser: Fior di latte buffelmozzarella, vitlök, vinångad spenat, russin, Prosciutto di Parma och Parmigiano-Reggiano (parmesanost).

Pizzan Karl-Alfred från 800 grader

Karl-Alfred, vecka 12. Energikicken före påsk.

Sugen på nåt annat? Kolla våra andra pizzor.

Veckans pizza 12–17 januari 2016

Nduja, 135 kr

Nduja är en kryddig korv gjord på fläsk. Vi har kört nduja förut, den blev riktigt bra, och nu kör vi den igen.

Ingredienser: Nduja, vår egen tomatsås, vitlök, buffelmozzarella och färsk oregano. Tunn botten med krispiga kanter.

BeställBesök oss

Sugen på nåt annat? Kolla våra andra pizzor.