Veckans pizza fram till midsommar

Merguez, 168 kr

Merguez fortsätter sitt segertåg genom Vasastan, och vem vet hur långt. Vi byter getosten mot parmesanost bara. Äkta sådan givetvis. Den smakar helt enkelt bäst.

Ingredienser: Mjölksyrad Merguez, Parmigiano-Reggiano, citronolivolja, oliver, persilja och tomatsås.

BeställÄt här

Veckans pizza 7–12 juni 2016

Merguez, 168 kr

Pizzan det var mest drag efter när vi var med på Smaka på Stockholm i Kungsan i helgen. Mjölksyrade lammkorven Merguez i sällskap med lagrad getost. Vi gillar den. Gästerna gillar den. Självklart blir det veckans pizza.

Ingredienser: Mjölksyrad Merguez, lagrad getost från Lövsta Herggårdsmejeri, citronolivolja, oliver, persilja och tomatsås.

BeställÄt här

Veckans pizza 17 maj–5 juni 2016

Boquerones, 162 kr

Sardiner, sardiner, sardiner. På modet nu tydligen, säger kultureliten, så vi kör vidare en vecka till. Eller så länge sardinerna räcker.

Ingredienser: Boquerones, olive di taggiasche, körsbärstomater, rödlök, persilja och fior di latte buffelmozzarella.

BeställÄt här

Sugen på nåt annat? Kolla våra andra pizzor.

Boquerones från pizzerian 800 grader

Eat them sardins, eat them good.

Veckans pizza 10–15 maj 2016

Boquerones, 162 kr

En tidigare bekant gör entré den här veckan. Temat är sardiner från Italien. De är inlagda i smaskig vinäger och du kommer att älska det.

Ingredienser: Boquerones, olive di taggiasche, körsbärstomater, rödlök, persilja och fior di latte buffelmozzarella.

BeställÄt här

Sugen på nåt annat? Kolla våra andra pizzor.

Boquerones från pizzerian 800 grader

Och så här ser den ut.