Veckans pizza 31 okt–6 nov

Scamorza 2, 142 kr

Comeback för den rökta scamorzan denna vecka. Därav namnet Scamorza 2. Scamorza är en italiensk ost gjord på komjölk. Påminner om mozzarella, men vi har en rökt variant (scamorza affumicata) som ger extra karaktär.

Ingredienser: Rökt scamorza, fior di latte buffelmozzarella, körsbärstomater marinerade med vitlök och oregano, citron, parmesan och grönkål.

BeställÄt här

Sugen på nåt annat? Kolla vår meny.

Veckans pizzor 24–30 okt

Nr 4, (veg) 142 kr

Ingredienser: Vår fabulösa tomatsås, fior di latte buffelmozzarella, oliver, körsbärstomater, kronärtskocka, ruccola, parmesan och citron.

Carbonara, 168 kr

**slut**

Ingredienser: Fior di latte buffelmozzarella, guanciale (griskind), potatis, pecorino och äggula.

Mortadella, 158 kr

Ingredienser: Fior di latte buffelmozzarella, tomatsås, mortadella och pinjenötter.

BeställÄt här

Sugen på nåt annat? Kolla vår meny.

En riktig klassiker

Sardeller, 142 kr

Hej, hoppas du haft en bra sommar! Pizzasäzzongen startar med en klassiker. Anjovisen blir sardell när den är inlagd. Och supergod när den är på pizza. Välkommen tillbaka och ta gärna med dig en kompis.

Ingredienser: Vasastans bästa tomatsås, fior di latte buffelmozzarella, sardeller, kapris, brödkrutonger och parmesan.

BeställÄt här

Veckans pizza fram till midsommar

Merguez, 168 kr

Merguez fortsätter sitt segertåg genom Vasastan, och vem vet hur långt. Vi byter getosten mot parmesanost bara. Äkta sådan givetvis. Den smakar helt enkelt bäst.

Ingredienser: Mjölksyrad Merguez, Parmigiano-Reggiano, citronolivolja, oliver, persilja och tomatsås.

BeställÄt här

Veckans pizza påsken 2016

Karl-Alfred, 150 kr

BeställÄt här

Påsken firas in med en riktig hjälte och massor av extra energi. Pizzan Karl-Alfred. På långfredagen har vi öppet en timme extra såklart. När vi samlat kraft i kroppens depåer tar vi en liten påskpaus och ses på tisdag nästa vecka igen.

Ingredienser: Fior di latte buffelmozzarella, vitlök, vinångad spenat, russin, Prosciutto di Parma och Parmigiano-Reggiano (parmesanost).

Pizzan Karl-Alfred från 800 grader

Karl-Alfred, vecka 12. Energikicken före påsk.

Sugen på nåt annat? Kolla våra andra pizzor.

Veckans pizza 15–20 mars 2016

Primavera, 150 kr

BeställÄt här

Det är årets varmaste vecka, åtminstone enligt vad man sa förra veckan. (Håll tummarna.) Vi välkomnar våren med veckans pizza. Kryddar gör vi med både grillat och rostat. Kom in, få en smakbit och ett glas vin till.

Ingredienser: Fior di latte buffelmozzarella, rödlök, grillad paprika, rostad tomat, basilika, citron, hasselnötter och Parmigiano-Reggiano (parmesanost).

Primavera från pizzerian 800 grader

Primavera, vecka 11. Bilden överst visar renässansmålaren Sandro Botticellis tolkning.

Sugen på nåt annat? Kolla våra andra pizzor.