Veckans pizzor 17–23 okt

Funghi, 168 kr

Ingredienser: Färska kantareller + trattkantareller, fior di latte buffelmozzarella, rödlök, vitlök, grönkål, hasselnötter, timjan, olja, pecorino.

BeställÄt här

Amatriciana, 152 kr

Ingredienser: Guanciale (griskind), tomater, rödlök, pecorino.

BeställÄt här


Sugen på nåt annat? Kolla våra andra pizzor.

Veckans pizzor 4–16 okt

Funghi, 168 kr

Ingredienser: Färska kantareller + trattkantareller, fior di latte buffelmozzarella, rödlök, vitlök, grönkål, hasselnötter, timjan, olja, pecorino.

BeställÄt här

Boquerón, 158 kr

Ingredienser: Boquerones, fior di latte buffelmozzarella, körbärstomater, persilja.

BeställÄt här

Amatriciana, 152 kr

Ingredienser: Guanciale (griskind), tomater, rödlök, pecorino.

BeställÄt här

Veckans pizza 7–12 juni 2016

Merguez, 168 kr

Pizzan det var mest drag efter när vi var med på Smaka på Stockholm i Kungsan i helgen. Mjölksyrade lammkorven Merguez i sällskap med lagrad getost. Vi gillar den. Gästerna gillar den. Självklart blir det veckans pizza.

Ingredienser: Mjölksyrad Merguez, lagrad getost från Lövsta Herggårdsmejeri, citronolivolja, oliver, persilja och tomatsås.

BeställÄt här