Veckans pizza 31 okt–6 nov

Scamorza 2, 142 kr

Comeback för den rökta scamorzan denna vecka. Därav namnet Scamorza 2. Scamorza är en italiensk ost gjord på komjölk. Påminner om mozzarella, men vi har en rökt variant (scamorza affumicata) som ger extra karaktär.

Ingredienser: Rökt scamorza, fior di latte buffelmozzarella, körsbärstomater marinerade med vitlök och oregano, citron, parmesan och grönkål.

BeställÄt här

Sugen på nåt annat? Kolla vår meny.

Veckans pizzor 24–30 okt

Nr 4, (veg) 142 kr

Ingredienser: Vår fabulösa tomatsås, fior di latte buffelmozzarella, oliver, körsbärstomater, kronärtskocka, ruccola, parmesan och citron.

Carbonara, 168 kr

**slut**

Ingredienser: Fior di latte buffelmozzarella, guanciale (griskind), potatis, pecorino och äggula.

Mortadella, 158 kr

Ingredienser: Fior di latte buffelmozzarella, tomatsås, mortadella och pinjenötter.

BeställÄt här

Sugen på nåt annat? Kolla vår meny.

Veckans pizza 28 sep–2 okt

Mitt i veckan, 142 kr

Boquerón, 162 kr

Häpp, en veckans mitt i veckan. Perfekt på en onsdag- eller torsdagkväll. Eller en fredag- eller lördagkväll. Eller varför inte en söndagkväll.

Ingredienser: Minizucchini, buffelmozzarella, oliver, ruccola, fetaost, citron och boquerón om du vill.

BeställÄt här

Veckans pizza fram till midsommar

Merguez, 168 kr

Merguez fortsätter sitt segertåg genom Vasastan, och vem vet hur långt. Vi byter getosten mot parmesanost bara. Äkta sådan givetvis. Den smakar helt enkelt bäst.

Ingredienser: Mjölksyrad Merguez, Parmigiano-Reggiano, citronolivolja, oliver, persilja och tomatsås.

BeställÄt här

Veckans pizza 7–12 juni 2016

Merguez, 168 kr

Pizzan det var mest drag efter när vi var med på Smaka på Stockholm i Kungsan i helgen. Mjölksyrade lammkorven Merguez i sällskap med lagrad getost. Vi gillar den. Gästerna gillar den. Självklart blir det veckans pizza.

Ingredienser: Mjölksyrad Merguez, lagrad getost från Lövsta Herggårdsmejeri, citronolivolja, oliver, persilja och tomatsås.

BeställÄt här

Veckans pizza 26 april–8 maj 2016

Je Suis Pizza, 162 kr

BeställÄt här

Ingredienser: Jambon de Paris, Gruyère, bechamel, ramslök och citron.

Lanseringen under under veckorna 15–16 var så lyckad att Je Suis Pizza får fortsätta ett tag till. Inte minst för att ramslöken är fin nu. Håll till godo.

Sugen på nåt annat? Kolla våra andra pizzor.

Veckans pizza 12–24 april 2016

Je Suis Pizza, 162 kr

BeställÄt här

Ingredienser: Jambon de Paris, Gruyère, bechamel, ramslök och citron.

Storma gärna bastionen på Sigtunagatan till helgen. Här serveras pizzan Je Suis Pizza som en hyllning till allehanda uppfriskande revolutionärer och vanliga oliktänkare. Det är nog inte helt otroligt att du får höra den här killen medan du sippar på ett glas. Håll fanan högt. Vi ses!

Je Suis Pizza på 800 grader

Sugen på nåt annat? Kolla våra andra pizzor.

Veckans pizza 15–20 mars 2016

Primavera, 150 kr

BeställÄt här

Det är årets varmaste vecka, åtminstone enligt vad man sa förra veckan. (Håll tummarna.) Vi välkomnar våren med veckans pizza. Kryddar gör vi med både grillat och rostat. Kom in, få en smakbit och ett glas vin till.

Ingredienser: Fior di latte buffelmozzarella, rödlök, grillad paprika, rostad tomat, basilika, citron, hasselnötter och Parmigiano-Reggiano (parmesanost).

Primavera från pizzerian 800 grader

Primavera, vecka 11. Bilden överst visar renässansmålaren Sandro Botticellis tolkning.

Sugen på nåt annat? Kolla våra andra pizzor.