Veckans pizza 7–12 juni 2016

Merguez, 168 kr

Pizzan det var mest drag efter när vi var med på Smaka på Stockholm i Kungsan i helgen. Mjölksyrade lammkorven Merguez i sällskap med lagrad getost. Vi gillar den. Gästerna gillar den. Självklart blir det veckans pizza.

Ingredienser: Mjölksyrad Merguez, lagrad getost från Lövsta Herggårdsmejeri, citronolivolja, oliver, persilja och tomatsås.

BeställÄt här

Veckans pizza 5–10 april 2016

La Festa del Diavolo, 150 kr

BeställÄt här

En het kompis gör comeback den här veckan. Vi har kört repris på den tidigare, helt enkelt för att den blivit så bra. Och för att du gillar den så mycket. På pizzan La Festa del Diavolo finns spianata från Kalabrien vilket är synonymt med ett vibrerande sting av stursk chili.

La Festa del Diavolo från pizzerian 800 grader

Ingredienser: Crème Fraiche, Fior di Latte buffelmozzarella, chevré, Spianata Calabra, portabello, salvia, honung och pinjenötter.

Sugen på nåt annat? Kolla våra andra pizzor.

Veckans pizza 9–14 februari 2016

La Festa del Diavolo, 145 kr

Det kan vara en av våra bästa pizzor nånsin. Så vi kör en repris från förra veckan.

Ingredienser: Crème Fraiche, chèvre, spianata calabra, portabello, salvia, honung och pinjenötter.

BeställBesök oss

Sugen på nåt annat? Kolla våra andra pizzor.

Veckans pizza 2–7 februari 2016

La Festa del Diavolo, 145 kr

Helvetets port öppnar sig på Sigtunagatan 17. Löftet infrias av chilin i den festglada charkbiten spianata calabra på veckans pizza. Säkert vill du skölja ner med ett extra glas vatten. Det finns, det också.

Ingredienser: Crème Fraiche, chevré, spianata calabra, portabello, salvia, honung och pinjenötter.

BeställBesök oss

Sugen på nåt annat? Kolla våra andra pizzor.

La Festa del Diavolo från pizzerian 800 grader

Ja, du vågar.